Arcápolás - öregedésgátlás 40 év felett - Liftactiv

Visy ránctalanító. Ránctalanítók VICHY Liftactiv Supreme Ránctalanító nappali arckrém

collagen anti wrinkle cream with dead sea minerals

Férfiak Vichy márka A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is.

Ránctalanítás házilag

A Vichy sorozatok termékeinek szemmel látható eredményeihez nagymértékben hozzájárul a magas nyugtató, erősítő és regeneráló hatású ásványianyag-tartalmáról híres Vichy termálvíz és az aktív anyagok kombinálása.

A Vichy márka tipikus képviselője a kozmetika és az orvostudomány egyik legsikeresebb egymásra visy ránctalanító.

instant wrinkle remover walmart

Kiváló tolerancia, bizonyított hatékonyság, a legújabb kutatásokon alapuló receptúrák, az etikai normák gyártás során történő betartása - ezek a Vichy dermokozmetika ismertetőjelei. A Vichy világszerte segíti a nők mindennapos arc- és bőrápolását.

csoda ránc krém

A Vichy laboratóriumának fő küldetése a komplett kozmetikai termékcsaládok gyakorlatilag minden bőrtípusra történő kifejlesztése. A dermokozmetikai márka portfóliójában megtalálható az egész család mindennapi tökéletes ápolásához szükséges valamennyi készítmény.

A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője.

A Vichy az Ön valamennyi igényére rendelkezik megoldással.