Szimpatika akció

Szemhéj puffadás

Tartalom

  szemhéj puffadás a fokhagyma jó az öregedés ellen

  Ezt tehetjük a reggeli duzzadt szemek ellen a bőrgyógyászok szerint A szem alatti puffadt részek sokunknak okoznak bosszúságot reggelről reggelre.

  Számos trükk van, amellyel akár pillanatok alatt, otthon is tehetünk a kellemetlenség ellen.

  szemhéj puffadás legjobb öregedésgátló formula

  Hideg Ha valamilyen hideg, előre hűtött dolgot, például hideg vizes törölközőt vagy törölközőbe csavart jégkockát nyomunk a szemünk alá, akkor az segít elvezetni az ott felgyülemlett folyadékokat perc alatt. Felkarikázott uborka vagy krumpli Évszázadok óta használjuk az uborka bőrszépítő hatását.

  szemhéj puffadás aktuális anti aging gyógynövények listája

  Ez nem véletlen, hiszen nagyszerűen le tudja húzni a gyulladást, és hidratálja a fáradt bőrt, így szem alatti puffadásra is tökéletes. Ha eggyel tovább lépnénk, akkor használjunk inkább krumpliszeletet: ugyanis az hosszabb ideig hideg marad, és rengeteg vitamin, illetve antioxidáns van benne.

  szemhéj puffadás anti aging éjszakai krém vélemények

  Átgondolt alvásrutin A puffadt szemek természetesen rossz minőségű alvásra is utalhatnak. Ha nem alszunk eleget, akkor a hormonjaink felelősek a szemhéj puffadás zavaráért.

  szemhéj puffadás A 10 legjobb öregedésgátló krém 2020 forma

  Ha gyakran puffadt szemmel ébredünk, akkor óra alvásnál kevesebben nem is érdemes szemhéj puffadás. Kerüljük a sót és az alkoholt A magas sótartalmú ételek és az alkohol elvonja a vizet a szervezetből, dehidratál és akár duzzadt szemeket is okozhat. De persze jáderollerrel vagy akár egy hideg fémkanállal is fokozhatjuk a vérkeringést!

  szemhéj puffadás az anti aging titkai

  Forrás: Allure.