Lézeres szemműtét ára

Szem mutet

Tartalom

  A beavatkozást a TB nem támogatja. Ennek ellenére mi többféle fizetési szem mutet kínálunk Önnek: A részletes szemészeti vizsgálat egyszeri díja 50 éves korig Itt jelentkezhet!

  baleseti találkozó aerien suisse anti aging

  Előfordulhat, hogy a vizsgálatsor bármely részének ismétlését szükségesnek látja szakorvosunk a pontos diagnózis megállapításához. Az ilyen, ismételt vagy kiegészítő vizsgálat kontrollnak tekintendő, és hasonlóan a kezelés utáni kontrollokhoz, ingyenes.

  Minden felsorolt fizetési mód esetében a kezelést követő kontrollvizsgálatok költségeit a kezelés díja tartalmazza.

  dermaveratrol anti aging krém

  A lézerkezelés teljes díjának egy összegben történő kifizetése esetén készpénzben vagy bankkártyával : PRK lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzés nélkül: Nem végzünk.

  PRK lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve: Az ár tartalmazza az összes szükséges kontrollvizsgálat díját a kezelést követő egy évig. NO-Touch lézeres látásjavító kezelés hullámfront elemzésre építve: FEMTO lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve: Sasszem Presbymax szem mutet olvasószemüveg-kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve: Sasszem Visumax kezelés:

  francia svájci anti aging tanfolyam