Szemmaszkok

Szem maszkok. Szemmaszk - Holika Holika koreai arcápolás

Tartalom

  Bánjon el a száraz, fáradt arcbőrrel és a szem alatti karikákkal! A szemmaszkok gyors segítséget nyújtanak, aminek köszönhetően üde és táplált lesz a bőre.

  szem maszkok

  Válasszon a FilorgaShiseido vagy Dermacol, bevált márkák szemmaszkjai közül, melyek kiemelik szépségét! Mit tudnak a szemmaszkok? A hidratáló szemmaszk élénkíti a száraz arcbőrt — például egy átvirrasztott éjszaka után.

  szem maszkok

  Kitölti a finom ráncokat, és meg is nyugtatja az irritált szemkörnyéket. A kollagén szemmaszkok kifeszítik a szem maszkok arcbőrt, táplálják azt, és megelőzik új ráncok kialakulását.

  Felragasztható párnácska vagy krém? A tapasz vagy párnácska formájában megjelenő szemmaszkokat szem maszkok csak fel kell ragasztani a bőrre, és várni kell.

  szem maszkok

  Néhány perc, és máris élvezni fogja energiával telt arcbőre üdeségét. A krémmaszkok előnye viszont a pontos mennyiségben és csak a kívánt helyen történő alkalmazás lehetősége.

  További niceShops üzletek Szeretjük a Cookie-kat Főként azért, mert így optimális vásárlási élményt tudunk biztosítani Önnek.

  Használjon kis mennyiségű krémet, és finoman masszírozza vagy ujjbegyeivel paskolja be bőrébe. Bármilyen szemkörnyéki maszkot választ, az első lépés mindig a smink alapos eltávolítása és a bőr megtisztítása.

  Panthenol eo I v 0 0 A pantoténsavnak B5 vitamin kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin a szervezet képes B5 vitaminná alakítani.

  A bőr így megpihen, és jobban magába szívja a krém vagy a felragasztható párnácska hatóanyagait. Milyen más módon ápoljuk a szemkörnyéket?

   Наверное, стоит выключить «ТРАНСТЕКСТ», - предложила Сьюзан.  - Потом мы запустим его снова, а Филу скажем, что ему все это приснилось.

  Az alapos kozmetikai ápolás mellett ne feledkezzen meg a megfelelő mennyiségű alvásról, de az egészséges étrendről sem! A duzzanatok ellen segít a hideg is, így kitűnő választás a hűsítő gélmaszk, melynek segítségével szemei megpihennek.

  szem maszkok