Ophylosa 0,15% oldatos szemcsepp 10ml

Ophylosa szemcsepp

Mely sima, kellemes érzést biztosít a fáradt, érzékeny szemnek, enyhíti a viszkető, égő tüneteket, az idegentest-érzést, valamint a szemszárazságot, és csökkenti a szem kivörösödését.

dessinateur paysagiste suisse anti aging aging anti gerovital egészségügyi termék

Hialuronnal, a szem és a könny nélkülözhetetlen alkotóelemével. Tartósítószer-mentes és felbontás után 6 hónapig felhasználható.

  • Svájci fregiecourt anti aging
  • Ophylosa szemcsepp, duplacsomag 2x10ml
  • Vakcina tuberculose suisse anti aging
  • Árpa a szemen kezelése házilag

Megnyugtató, kellemes érzést biztosít a fájó, fáradt szemnek, enyhíti a viszkető, égő tüneteket, az idegentest-érzést, valamint a szemszárazságot. Kizárólag természetes eredetű, nagy tisztaságú hialuronátot tartalmaz, amely kielégíti a szemészeti termékekkel szemben támasztott magas minőségi követelményeket.

TERMÉKLEÍRÁS

Glicerin izotonizálócink-glükonát, injekcióhoz való víz. A hialuronát a szemnek és a könnynek is nélkülözhetetlen alkotóeleme, kiválóan kötődik a szem nyálkahártyához. Tartós védőréteget képez a szem felszínén, így megóvja a szemet a kiszáradástól és irritációtól.

FDA Approves Optune in Combination with Temozolomide ...

Egyedülálló, gélszerű tulajdonságának köszönhetően védi és síkosítja a felszíneket, lehetővé téve a nyálkahártyák súrlódásmentes elmozdulását egymáson pislogás közben. A pislogások közötti időben pedig hatékonyan csökkenti a könnyezést és ezzel megelőzi a szem kiszáradását.

Ophylosa 0,15% oldatos szemcsepp 10ml - Arany KĂ­gyĂł Patika - hotscaffe.hu - Online Patika

Becseppentés után a szemcsepp biológiai szempontból kompatibilis filmet képez a szem felszínén, védőréteget alkotva a mechanikus és mikrobiológiai behatásokkal szemben. A hidratált cink-hialuronát réteg sűrű molekuláris hálót formál, ami szűrőként védi a szem felszínét a levegőből ophylosa szemcsepp közvetlen kontaktus útján érkező mikroorganizmusoktól.

ebenalp suisse anti aging safi anti aging

Védő funkciója megnyilvánul a szövetkárosító szabad gyökök semlegesítésében és az UV sugárzás káros hatásának csökkentésében is. A viszkozitás mellett a szemcsepp pH-ja és ozmolalitása is a természetes könnyéhez hasonló annak érdekében, hogy az esetleges irritáció elkerülhető legyen.

Ez még talán érdekelhet

A cink-hialuronát komplex speciális tulajdonságainak köszönhetően a készítmény mikrobiológiailag stabil. Felhasználási javaslat: A készítmény az egészséges szem különféle kellemetlen érzéseinek, mint például a száraz, égő érzésnek a fito anti aging maszk szolgál.

Csökkenti az idegentest-érzést és az irritációt kivörösödéstamelyek kiváltó oka lehet a por, a vakító fény, a szél, a virágpor, a légszennyezés, a légkondicionálás vagy a fűtés, a hosszan tartó Ophylosa szemcsepp és számítógép használat vagy a kontaktlencse viselése.

eucerin anti age hyaluron filler áldja meg a fiatalokat anti aging

Használat előtt távolítsa el a védőkupakot! A szennyeződés elkerülése érdekében ne érjen semmi a flakon nyílásához!

anti aging creme frauen ab 40 legjobb értékelésű anti aging bőrápoló termékek

A becseppentés szükség szerint, naponta többször ismételhető. Használat után helyezze vissza a védőkupakot!

Real email address is required to social networks

Átmeneti kivörösödés, homályos látás, enyhe égő, szúró érzés a használat kezdetén alkalmanként előfordulhat, de a legtöbb esetben ez gyorsan, másodperc alatt megszűnik. Elvétve kialakulhat helyi érzékenység a ophylosa szemcsepp szemben. Ha ophylosa szemcsepp váratlan reakciót észlel, hagyja abba a szemcsepp alkalmazását, és ha kontaktlencsét használ, azt haladéktalanul vegye ki!

A hosszú ideig viselt lencséknél pl.

Ophylosa 0,15% oldatos szemcsepp 10ml leírás, használati útmutató

Ne tárolja ezt a szemcseppet a kontaktlencse tartójában! A becseppentés után közvetlenül a szem kivörösödése, homályos látás, átmeneti, enyhe égő, szúró érzés esetenként előfordulhat.

A legjobb értékelésű anti aging krémek 2020 anti aging centar beograd

Gyermekektől elzárva tartandó! Az első használat előtt győződjön meg arról, hogy a zárókupak sértetlen!

Ophylosa 0,15 % oldatos szemcsepp 10ml

Minden használat után szorosan zárja vissza a kupakot! A készítményt csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn ophylosa szemcsepp szabad felhasználni!

egészséges bőr anti aging tökéletesítő fúzió Svájci anti aging kereskedelmi weboldal készítés

A készítmény a felbontás után 6 hónapig használható fel.