vitaminok -

Öregedésgátló zöldségek

Bőrápolás: 20 öregedésgátló étel a bőröd számára

A lé három csodálatos zöldséget tartalmaz: sárgarépa, zeller és cukorrépa. Az egészséges zöldséglé elkészítése előtt egy kicsit jobban tudjuk, hogy milyen előnyöket és táplálkozási tulajdonságokat biztosítanak ezek a zöldségek a szervezetünk számára.

öregedésgátló zöldségek

A rostok gazdagsága kedvez a jó bél-tranzitnak, és segít abban, hogy felszabadítsuk a szervezetet a felhalmozott toxinoktól, és egészséges bélben. Antioxidánsként megakadályozza, hogy a sejtek öregedjenek, és segítenek megállítani. Emellett rendkívül gazdag az A-vitaminban is, ami nagyon jó a szemnek, a növekedésnek és a bőr egészségének.

öregedésgátló zöldségek

Másrészt nem szabad elfelejtenünk, hogy a béta-karotin segít az immunrendszer megerősítésében. Jó az emésztőrendszer számára, hasmenés, gastritis, savasság esetén segít megvédeni és regenerálni az emésztőmembránokat. A zellerben lévő ásványi anyagok kalcium, kálium, vas, nátriummagnézium, foszfor és szelén. Ezeknek a tápanyagoknak a halmaza a zeller hozzájárul a testünkhöz a következő tulajdonságokhoz: depuratív, rákellenes, gyulladáscsökkentő, vírusellenes, antibakteriális, értágító.

A 25 legjobb anti-aging étel, amelyet a 30-as éveitől kezdve be kell vonni az étrendbe

Fontos előnyei közé tartozik, hogy a zeller segít megtisztítani a testet úgy, hogy könnyű hashajtó és diuretikus hatású, növeli az immunrendszert, segít megemelni a védelmet, és öregedésgátló zöldségek tulajdonságainak köszönhetően a betegségek, például osteoarthritis, artritisz és dobja. Másrészt kedvez nekünk az emésztési folyamatban, mivel serkenti a gyomornedvek termelését, segít megakadályozni a szív-érrendszeri betegségeket, és öregedésgátló zöldségek a fertőzések kialakulását antibakteriális tulajdonságai miatt.

Végül megtaláljuk a répa, olyan zöldség, amely öregedésgátló zöldségek közönséges nevekkel is ismert, például répa vagy cukorrépa. Ez öregedésgátló zöldségek zöldség olyan táplálék, amely sok táplálkozási tulajdonságot tartalmaz. Például béta-karotinban A-vitaminB2-ben, B3-ban, B6-ban és C-ben gazdag, és olyan ásványi anyagokat is tartalmaz, mint a kálium, a vas, a nátrium, a magnézium, a jód, a kalcium és a foszfor.

öregedésgátló zöldségek

Ezenkívül nagyon gazdag rostokban mind oldható, mind oldhatatlana folsav, a folsav, amely segít megemelni a testünk immunológiai védelmét, elősegíti a jó bél-tranzitot, enyhe hashajtó és segít fenntartani a megfelelő cukorszintet a vérben azzal, amit megelőzünk a cukorbetegségben szenvedőknek. A répa előnyös és tápláló tulajdonságai jobban illeszkedhetnek, ha nyers répát eszünk, különösen a gyümölcslevek esetében. Hogyan lehet az öregedésgátló lé Amint az egész poszton láttuk, a három zöldség a legtöbb tápanyagot és hasznot részesíti előnyben, ami ezt öregedésgátló zöldségek zöldséglevet nagyon egészséges gyümölcslévé teszi.