Öregedésgátló Szemkontúr Szérum - Repechage Vita Cura Opti-Lift Serum, 15ml - hotscaffe.hu

Öregedésgátló ajakkrém

Tartalom

  Ez a termék jelenleg nem elérhető vagy nem része az Esteto ajánlatának.

  anti aging bőrápolási trendek

  A termék leírása: Öregedésgátló Szemkontúr Szérum - Repechage Vita Cura Opti-Lift Serum, 15ml: bőrápolási termék a korai öregedés jeleit mutató bőrre, fejlett technológia alapján öregedésgátló ajakkrém formulával, tiszta mandulafehérjéből kivont háromdimenziós biopolimerekkel, amely segít optikailag csökkenteni a ráncokat és a szem körüli esztétikátlan, finom vonalakat. Vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban és aktív enzimekben gazdag peptidek és Ginkgo Biloba és aloe vera kivonatok hozzájárulnak a bőr megújulásához, megvédik és feszesebbé, hidratáltabbá, frissebbé és fényesebbé teszik a bőrt.

  christophe bonneau svájci anti aging

  Összetevők: tiszta mandula fehérje háromdimenziós biopolimerjei, peptidek, Ginkgo Biloba, aloe vera kivonatok Alkalmazás: öregedésgátló ajakkrém fel a szem környékére sminktisztítás és tonizálás után, valamint az öregedés jeleit mutató más területeken alkalmazza és finoman masszírozza el, amíg felszívódik.

  Mennyiség: 15 ml. Gyártó: Repechage A mellékelt fotó informatív jellegű.

  hogyan lehet természetes módon anti aging

  A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

  tengeri d3 öregedésgátló omega 3

  Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:.