Ez a tartalom csak 18 éven felülieknek tekinthető meg!

Öregedésgátló 2050, 30 évesen: ennyi, a bőrsejtek kevésbé gyorsan újulnak meg

mens anti wrinkle face cream

Megosztás Napjaink egyik legfontosabb problémája az agyunk egészségének fenntartása az öregedési folyamat során. Az Alzheimer-kór és a demencia növekvő aránya miatt nem csoda, hogy a kutatók új utakat keresnek az agy öregedésének lassítására, és szeretnék, ha megőrizhetők lennének a kognitív funkciói egész életciklusunk alatt.

Az új kutatások kimutatták, hogy a kannabisz lehet erre a válasz, miközben a tudósok felfedezték, hogy a növény hihetetlen előnyöket biztosít az agy számára.

A bőr öregedésének szakaszai 20-50 évig

Becslések szerint re körülbelül 14 millió amerikai fog élni a demencia valamilyen formájával. Magyarországon az Alzheimer-kórban szenvedő betegek száma mintegy százezer a Magyar Neurológiai Társaság elnöke szerint.

constraint de larisse anti aging krém

A következő harminc évben a szakértők arra számítanak, hogy a demencia költségei elérhetik az 1,1 billió dollárt. Mivel a gyógyszeres kezelések folyamatosan kudarcot vallanak és nem biztosítanak megkönnyebbülést, nem meglepő, hogy a tudósok most a természetes, növényi gyógyszerek, például a kannabisz és a kurkuma felé fordulnak.

öregedésgátló bőrápoló készletek

A kannabisz visszafordítja az agy öregedését A jeruzsálemi Héber Egyetem és a Bonni Egyetem tudósai összeálltak, hogy megvizsgálják a kannabisz potenciális előnyeit egerek agyában. Ez az izgalmas tanulmány már évek óta zajlik, és a kutatók erős bizonyítékokat találtak ara, hogy a THC komoly előnyöket biztosít az agy számára.

macska szembetegség harmadik szemhéj

Egyes egerek placebót kaptak. A kutatók szerint az egereknek nagyon rövid az élettartamuk, és mindössze 12 hónapos korukban jelentős kognitív hiányosságokat lehet megfigyelni náluk.

Bulgária, az Európai Unió egyik legfrissebb tagja számukra nyújthat tökéletes alternatívát. Bulgária gazdasága az utóbbi években robbanásszerűen fejlődött. Az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy még nem vezették be az eurót, éppen emiatt az árakat és a megélhetési költségeket a nyugat-európai nemzetekhez képest jóval alacsonyabban tartották. Mielőtt Bulgária ben csatlakozott az EU-hoz, a legtöbb szakértő úgy vélte, hogy az ország ingatlanpiaca és turizmusa szárnyalni kezd majd. Bár az európai befektetések száma nőtt, az állam a nemzeti identitás megtartására törekedett, és nem tárulkozott ki mindenki öregedésgátló 2050 csak azért, hogy egy újabb turistaközponttá váljon Európában.

Hihetetlen, de a csapat úgy találta, hogy a kannabisszal kezelt idősebb egerek körében olyan kognitív funkciók figyelhetők meg, amelyek ugyanolyan jók, mint a legfiatalabb kontroll alanyok esetében.

Ezzel szemben a kannabisszal kezelt állatok kognitív funkciói ugyanolyan öregedésgátló 2050 voltak, mint a két hónapos kontroll állatoké. A korábbi tanulmányok során a csapat úgy találta, hogy az agy öregedése felgyorsul, ha a THC receptorok hiányoznak, öregedésgátló 2050 arra késztette őket, hogy öregedésgátló 2050 vizsgálatokat folytassanak.

anti aging iparági tények a

Az agyban a THC nagyon hasonlóan működik azon kannabinoidokhoz, melyeket a szervezet termel. Az egerek THC-vel való kezelése hihetetlenül lenyűgöző epigenetikai változásokat eredményezett az agyukban, és a neuronok közötti kapcsolatok száma is drámaian megnőtt.