Lézeres szemműtét árak összehasonlítása | hotscaffe.hu

Lézeres szemműtét

Címoldal A lézeres szemműtétek története Magyarországon közel három évtizedre nyúlik vissza.

Mi az a lézeres látásjavítás? Az alábbi összefoglalóban megismerkedhet a látásélesség műtéti javításának történetével, a lézeres látásjavító refraktív műtétek lényegével. Megtudhatják, kinek ajánlható a lézeres szemműtét, azaz látásjavítás, illetve a különféle műtétek, és milyen kutatások folynak az egyes technikák továbbfejlesztésére és alkalmazhatóságuk kiterjesztésére. Lézeres látásjavítás: egy kis történelem Már a

Több szemészeti klinika foglalkozik a látásjavító beavatkozással, így napjainkban már nemcsak a fővárosban, hanem egy-két vidéki nagyvárosban is igénybe vehetjük ezeket a szolgáltatásokat.

Amikor a látásunk élességét szeretnénk visszakapni érthetően igyekszünk a legkörültekintőbben eljárni, és nagy gondossággal keressük azt a szemklinikát, ahol megkaphatjuk a legmegfelelőbb ellátást.

Érthető módon egy egészségügyi szolgáltatás kiválasztásánál gyakran nem az ár az elsődleges szempont, amit mérlegelünk, ugyanakkor egy olyan megkerülhetetlen tényező, amit biztosan jelentős súllyal esik latba a végső döntés meghozatalánál.

Mitől függhet egy lézeres szemműtét ára? Sokunknak úgy tűnik, hogy a lézeres szemműtét egy olyan fogalom, ami mindig egy típusú lézeres szemműtét takar.

lézeres szemműtét legjobb arcmaszk az anti aging

A valóság ezzel szemben az, hogy a beavatkozásnak több típusa is van. Mindegyik módszer egyedi sajátosságokkal rendelkezik, egy azonban biztos: mindegyik lézeres látásjavító beavatkozás biztonságos és alkalmas arra, hogy tökéletes látást biztosítson szemüveg és kontaktlencse nélkül.

lézeres szemműtét legjobb természetes öregedésgátló

Vannak lézeres szemműtét gazdaságos kezelés típusok, amelyekkel, akár több százezer forint is megtakarítható. A Budai Szemészet weboldalán egy helyen megnézheti, hogy milyen árkülönbségek vannak az egyes lézeres szemműtétek között. Lényeges momentum azonban, hogy jellemzően a kedvezőbb árú beavatkozásoknál hosszabb a lábadozási és így a munkából kieső idő, ezen kívül igazán kellemetlen érzések is kísérhetik a műtét utáni regenerálódást.

Forrás: Budai Szemészeti Központ, purecom Amikor szemműtétre készülünk, érthető módon sok kérdés van bennünk. Belevágjunk vagy várjunk még vele? Lehet-e egyáltalán műteni a szemünket?

A négy leggyakrabban alkalmazott lézeres látásjavító beavatkozás: PRK Gyakorlatilag ez az eljárás a sarokkő, ahonnan a lézeres látásjavító műtétek elindultak világhódító útjukra. A szemész szakorvos a szaruhártyát felső részén található hámsejteket mechanikusan lézeres szemműtét el, majd ezek után végzik el a lézeres dioptria korrigáló beavatkozást.

Látásjavító Lézeres Szemműtét

A technológia már sokat fejlődött az első beavatkozások lézeres szemműtét, azonban mind a mai napig ez a beavatkozás jár a legtöbb kellemetlenséggel: akár 6 hónap is lehet a végleges látásélesség kialakulása, tovább tart a szemcseppek használata. Az ismételt munkába állásig, akár nap is eltelhet, viszont ez a legolcsóbb eljárás.

Bár, ha hozzávesszük a munkából kieső idő költségét, akkor már nem is biztos, hogy sokkal olcsóbb, mint a magasabb árú kezelések. Érintésmentes Zero-Touch Az angol elnevezés árulkodó, a PRK eljárással szemben itt már nem a műtő orvos végzi el a felső hámréteg eltávolítást, hanem maga a lézer, ami a dioptriát is kezeli.

lézeres szemműtét humán regenerátor anti aging sminkhez

Az eljárás előnye, hogy a látás hamarabb kitisztul, mint PRK estén és a regenerálódás is gyorsabban lezajlik, bár a lebenyes lézeres szemműtétekhez képest még mindig hosszabb időt vesz igénybe. Ezt felhajtva végzik el a dioptria javító beavatkozást.

Szimpatika főoldal

A korábban említett felszíni beavatkozással szemben ez már egy nagyon kíméletes módszer, néhány órával a kezelés után jó látás alakul ki. A páciensek többségénél a kezelés után rögtön vagy legkésőbb néhány óra múlva éles a kép és akár már másnap munkába lehet állni.

lézeres szemműtét roc retinol correxion deep wrinkle serum uk

Enyhe kellemetlenség a műtét napján tapasztalható, de ez lézeres szemműtét óra alatt teljesen megszűnik. A FEMTO beavatkozás egyetlen hátulütője, hogy a többihez képest drága, ára fél millió forint körül mozog.

NO-TOUCH – Érintésmentes lézeres szemműtét a Focus Medical Látásjavító Központban

A fenti információk alapján alaposan megfontolhatjuk, hogy melyik eljárást válasszuk. Értelemszerűen minél modernebb és gyorsabb gyógyulást biztosító eljárást mellett döntünk, annál magasabb árat fizetünk.

lézeres szemműtét dermális anti aging kezelési rend bőrápolás

Mindenképpen számoljunk azonban a munkából kiesett napok számával és az egyéb kockázatokkal, hiszen nem biztos, hogy számunkra a legkedvezőbb ár nyújtja a legjobb megoldást. Mit mérlegeljünk a lézeres szemműtét árának tekintetében?

Ezekre kell figyelni lézeres szemműtét után

Az árak mérlegelésénél vegyük figyelembe a teljes szolgáltatás csomagot, értsük meg mit tartalmaz pontosan a lézeres látásjavító beavatkozás áramilyen garanciát kapunk a kezelés eredményére és ne feledjük el mérlegelni a fizetési konstrukciókat sem!

A havi részletfizetés sokunk számára elérhetővé teszi a legmodernebb beavatkozást is. Kövessen minket a Weborvos Facebook csatornáján is!

lézeres szemműtét legjobb természetes öregedésgátló