ILCSI Anti - Ageing & Hyaluron Ránctalanítás | Anti aging, Aging, Anti

Ilcsi ránctalanító

Tartalom

  ilcsi ránctalanító

  Főbb összetevők: erdei mályva, ginkgó, jukka, körömvirágolaj, mezei zsurló Használata otthon: Használd hetente egyszer hidratáló, bőrmegújító, ránctalanító pakolásként. BDIH minősítés: A német BDIH szövetség a vezető natúrkozmetikum gyártókkal együtt kifejlesztett ilcsi ránctalanító irányelvet a természetes kozmetikumokra vonatkozóan.

  ilcsi ránctalanító

  A BDIH emblémával ellátott termék tehát garancia arra, hogy valódi természetes, megbízható kozmetikumról van szó.

  Ilcsi néni, ban fektette le a vállalkozás alapjait. Az es éveknek a kozmetikai termékekre vonatkozó hiánya és a kiváló szakmai igényessége indította el a pályán az Ilcsi termékeket.

  Napjainkban is szorgalmasan dolgoznak és a kezdeti 28 termék immáron termékre növekedett.

  ilcsi ránctalanító

  Napjainkra az Ilcsi termékek a világ negyven országában elismert és keresett kozmetikai termékek. Mindenhol nagy kuriózumnak számít a rendkívül nagy növényi tartalmú, jól azonosítható, magyar sajátosságokat magába foglaló, kiváló hatóanyag-koncentrációjú Ilcsi Professzionális natúr kozmetikum.

  ilcsi ránctalanító

  Az Ilcsi termékek immáron az Illatszeronline Drogéria Áruházban is megvásárolható. Az Ilcsi termékek mellett természetesen számos krémet és testkezelést is megtaláltok a Drogéria Áruházunkban.

  ilcsi ránctalanító