GenTeal síkosító szemcsepp - Fókuszban a szem

Genteal szemcsepp. Genteal szemcsepp 10ml – hotscaffe.hu

Gyógyászati segédeszköz Rendeltetés szerinti alkalmazás A GenTeal szemcsepp egy síkosító és nedvesítő szemészeti oldat környezeti irritáció vagy szemészeti műtét következtében fellépő szemszárazság, illetve a szem fáradtsága vagy kellemetlenség érzése esetén.

GenTeal síkosító szemcsepp - Fókuszban a szem

A GenTeal szemcsepp bármely típusú kontaktlencsével alkalmazható. A GenTeal szemcsepp GenAquaTM tartósítórendszert tartalmaz [nátrium-perborát és foszfonsav Dequest S ], amelyből kis mennyiségű hidrogén-peroxid szabadul fel, hatékony germicid csíraölő szerként. A szem felszínével való érintkezéskor a hidrogénperoxid egy percen belül vízre és oxigénre bomlik.

genteal szemcsepp anti aging élelmiszerek az arc

Sterile A Alkalmazási utasítások A készítmény alkalmazása előtt mosson kezet! Mindkét szem kötőhártyazsákjába cseppentsen egy vagy két cseppet ügyeljen rá, hogy a cseppentő csúcsa ne érjen a szem felszínéhezés pislogjon többször!

Genteal Szemcsepp

Ellenjavallatok Ne használja ezt a terméket, ha allergiás túlérzékeny annak bármelyik összetevőjére! Az alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések Az első alkalmazás előtt genteal szemcsepp, hogy a cseppentőtartály védőzára ép-e!

genteal szemcsepp iena avenches svájc anti aging

Ha a védőzár sérült, vagy a cseppentőtartályt már felbontották, ne használja a készítményt! A cseppentőtartály felbontását követő 12 hét múltán dobja el az esetleg még megmaradt készítményt!

  1. Legjobb kiegészítő kollagén anti aging
  2. Gyógymód az anti aging

Ne használja a készítményt a lejárati bőr öregedésgátló anyagok túl! Ha többféle gyógyszert kell helyileg alkalmaznia a szemében, legalább 5 perces genteal szemcsepp használja a különböző készítményeket!

Genteal szemcsepp 10 ml

A GenTeal-t alkalmazza utoljára! A készítmény alkalmazását követően zárja vissza a cseppentőtartályt!

genteal szemcsepp szemmaszk müller

A cseppentőtartály cseppentőjének csúcsát soha ne érintse hozzá semmilyen felülethez, így a szeméhez sem, mivel ez a termék szennyeződését eredményezheti! A fertőzések átvitelének elkerülése érdekében több ember ne használjon közösen genteal szemcsepp cseppentőtartályt!

„Csillogó szemek” – jótékonysági árverés a Covid-árvák javára

Figyelmeztetés Ha tartós szemfájdalmat vagy irritációt tapasztal, ne használja tovább a készítményt és forduljon szemorvosához! Mellékhatások A GenTeal szemcsepp nagyon jól tolerálható. Beszámoltak az alkalmazást követően jelentkező átmeneti homályos látásról.

genteal szemcsepp q10 anti wrinkle

Ritkán beszámoltak az alkalmazást követően fellépő égő vagy csípő érzésről, allergiás reakcióról és a szem vörösödéséről.

Ha e tünetek bármelyikét észleli, ne használja tovább a készítményt és forduljon szemorvosához!

GENTEAL SZEMCSEPP 10ML

Csomagolási egység A háztartási hulladékkal együtt kidobható, az országos rendelkezésekkel összhangban. CE Novartis Farma S. Felhasználhatósági időtartam Felbontás nélkül: 24 hónap, 8°C - 25°C hőmérsékleten. Felbontást követően: 12 hét, 8°C - 25°C hőmérsékleten.

genteal szemcsepp homlok ránc krém

Segédanyagok felsorolása.