Hasonlók, mint a Dermedic Hydrain2 hidratáló krém

Dermedic cream

Tartalom

  az öregedésgátló krémek előnyei

  A bőrprobléma tünetei a mitesszerek, valamint a gyulladásos kitörések papolous-pustular a szeborrheás területeken, jellemzően az arcon és a háton. Az aknés, pattanásos elváltozásokat leggyakrabban a túlzott mennyiségű faggyútermelés, a faggyúmirigyek kivezető nyílásának eltömődése, valamint a körülöttük kialakuló gyulladásos dermedic cream okozzák.

  legjobb értékelésű anti aging bőrkrém

  Harc a pattanások ellen a Dermedic kozmetikumok segítségével A Normacne vonal termékeinek segítségével csökkentheted és megakadályozhatod az általuk okozott elváltozásokat. Miért javasoljuk a Normacne kozmetikumok használatát pattanásos, aknéra hajlamos bőr esetén?

  kocostar szemkörnyékápoló

  Antibakteriális hatás Nem-komedogén formula, vagyis nem tömíti el a pórusokat Könnyed formulák, mely a zsíros bőr kezelése során fontos szempont Helyreállítja a mikrobiómás egyensúlyt A bőr megfelelő hidratáltsági szintjét biztosítja Higiénikus csomagolás A Normacne vonal az arcápolás minden lépésére megoldást nyújt: tisztítás, tonizálás, nappali és éjszakai ápolás, speciális ápoló szérum a tág pórusok kezelésére, pattanások elleni helyi kezelés.